OBRAČUN U LICI: Jedan migrant bori se za život

Najmanje sedmorica migranata iz Afganistana i Pakistana sinoć su se obračunala u Gornjem Babinom Potoku i na željezničkoj pruzi u mjestu Rudopolje, objavila je policija.

Jedan je Pakistanac teško ozlijeđen i bori se za život. Još nekoliko muškaraca lakše je ozlijeđeno te su pritvoreni u Gospiću.

“Sinoć su policijski službenici prilikom pojačanog postupanja u suzbijanju nezakonitih migracija u mjestu Gornji Babin Potok uhvatili jednog muškarca, bez osobnih dokumenata, s vidljivim ozljedama na tijelu, te ubrzo u mjestu Rudopolje šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica imali vidljive ozljede na tijelu”, stoji u policijskom priopćenju.

Iz policije dodaju kako je u Općoj bolnici Gospić liječnička pomoć pružena trojici muškaraca s lakšim ozljedama, dok je teško ozlijeđeni muškarac zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

“S obzirom da je utvrđeno da su svi muškarci nezakonito prešli državnu granicu, u tijeku je utvrđivanje njihovog identiteta, te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu i kriminalističko istraživanje”, zaključuju iz policije.

Komentiraj