Tekstilpromet

Obožavateljice talijanskog stila na otvorenju Tosca Blu trgovine u Gradu Splitu

Novootvorena Tosca Blu trgovina u splitskom City Center one predstavila je ljetnu kolekciju za žene, a svečanom eventu prisustvovale su i Ana Gruica, Lucija Zaninović, Ane Zaninović, Hana Huljić i blogerica Gabrijela Budimir.

Brend koji je sinonim za talijansku modnu razigranost prati suvremenu, modernu ženu u svim životnim situacijama omogućujući joj da se u svakoj prilici osjeća lijepo i ugodno. Tosca Blu modni komadi izrađeni su od prirodnih materijala koji su savršeni za nadolazeće ljetne dane i noći.

“Htjela bih se, prije svega, zahvaliti svima vama koji ste se rado odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo otvorenje naše nove, ekskluzivne Tosca Blu trgovine. Zaista smo ponosni što kao vodeći distibuter tekstilom u regiji, s bogatim portfeljom više od 20 modnih marki, novu modnu destinaciju predstavljamo upravo u Splitu. Poznato je kako Splićanke, već desetljećima, oduševljavaju svojim modnim izričajem te se radujemo što će svoj stil i dalje moći upotpunjavati modnim dodatcima Tosce Blu, ali koje će, od danas, moći kupiti i u svome gradu”, izjavila je Tatjana Golubić, izvršna direktorica Tekstilprometa.

Komentiraj