Objavljene prve fotografije sa snimanja serije o Pameli Anderson i Tommyju Leeju

Streaming platforma Hulu već neko vrijeme najavljuje osmodijelnu tv seriju „Pam & Tommy“, komičan pogled na istinitu priču o prvoj snimci seksa koja je postala viralna, ona između Pamele Anderson, zvijezde serije „Baywatch“, i Tommyja Leeja, bubnjara grupe Mötley Crüe. U petak su objavili prve fotografije na kojima se vidi kako izgleda Lily James u ulozi Pamele Anderson i Sebastian Stan u ulozi Tommyja Leeja.

Hulu je otkupio prava na prikazivanje serije u prosincu prošle godine u kojoj će se opisati kako su se Pamela Anderson i Tommy Lee upoznali 1995. godine, nakon samo sedam dana su se vjenčali, da bi video snimke njihovog seksa nastale na medenom mjesecu bile ukradene iz njihove kuće i objavljene na internetu.  Pamela Anderson i Tommy Lee tužili su distributera njihovog filmića, kompaniju Internet Entertainment Group, da bi na kraju postigli izvansudsku nagodbu prema kojoj se ta snimka i dalje mogla gledati na internetu.

Pamela Anderson i Tommy Lee nisu uključeni u stvaranje serije. Seth Rogen, koji će glumiti Randa, čovjeka koji je ukrao i prodao video vrpcu, biti će izvršni producent serije koju će režirati Craig Gillespie, poznat kao redatelj filmova „Ja, Tonya“ i „Cruella“ koji uskoro dolazi u kina.

Lily James je poznata po ulozi u tv seriji “Downton Abbey” dok se na velikom platnu istaknula ulogama u filmovima  „Pepeljuga“, „Vozač“, „Prijelomni čas“ i  „Mamma Mia! Here We Go Again“. Sebastian Stan glumio je nedavno  u seriji  „The Falcon and The Winter Solider” prikazivanoj na streaming platformi Disney+ gdje je ponovio ulogu Buckyja Barnesa odnosno Ratnika zime iz Marvelovih filmova „Kapetan Amerika: Ratnik zime“, „Kapetan Amerika: Građanski rat“ i  „Osvetnici: Rat beskonačnosti“.

Datum početka prikazivanja serije još nije objavljen.

Komentiraj