Detalji ubojstva na setu, objavljene i fotografije: “Kada je shvatio što je učinio, Baldwin je počeo plakati”

Na setu filma ”Rust” dogodila se strašna nesreća. Glumac Alec Baldwin slučajno je ubio kolegicu i ranio kolegu. U tijeku je istraga, a zasad su poznati tek neki detalji.  Strani mediji prenose kako glumac nije znao da se u oružju nalaze pravi meci.

Na filmskom setu u Novom Meksiku slučajno je ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu. Hutchins je helikopterom prevezena u bolnicu Sveučilišta New Mexico, gdje je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar Christus St. Vincent.

Fox News objavio je i prve fotografije i snimku s mjesta tragedije, a na njima se vidi filmski set prepun policijskih vozila i istražitelja, kao i mjesto nesreće ograđeno policijskom trakom.

Fotografije pogledajte OVDJE.

“Baldwin je dobrovoljno došao razgovarati s istražiteljima i nakon razgovora s njima je otišao”, rekao je Juan Rios iz Ureda šerifa za Guardian.

”Prema istražiteljima, čini se da je scena koja se snimala uključivala korištenje vatrenog oružja iz kojeg je pucano. Detektivi istražuju kako je i koja vrsta projektila ispaljena”, rekao je Rios.

Glumčev glasnogovornik također je potvrdio da se na setu dogodila nesreća koja je uključivala zatajenje vatrenog pištolja s ćorcima, a lokalni mediji izvijestili su da je Baldwin viđen u četvrtak ispred šerifova ureda u suzama, no za komentar nije bio dostupan.

”Prema istražiteljima, čini se da je scena koja se snimala uključivala korištenje vatrenog oružja iz kojeg je pucano. Detektivi istražuju kako je i koja vrsta projektila ispaljena”, rekao je Rios.

Produkcija filma koji je režirao Souza, a Baldwin producirao i glumio u njemu, zaustavljena je i snimanje će biti nastavljeno idućega mjeseca.

Hutchins je bila direktorica fotografije akcijskog filma Archenemy 2020. s Joeom Manganiellom u glavnoj ulozi. Diplomirala je na Američkom filmskom institutu 2015., a četiri godine kasnije proglašena je ”zvijezdom u usponu”.

Ubojstvo na filmskom setu: Alec Baldwin ispalio hitac iz rekvizita te usmrtio snimateljicu

Komentiraj