Objavljena uputa Zagrepčanima cijepljenima prvom dozom na Velesajmu

Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar izvijestio je u srijedu da su svi  Zagrepčani koji su cijepljeni prvom dozom cjepiva protiv covida-19 na Zagrebačkom velesajmu, tamo naručeni i za cijepljenje drugom dozom, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Točan termin za cijepljenje drugom dozom na Velesajmu građani mogu provjeriti putem sustava e-Građani, pozivom na besplatni broj 0800 8804 ili preko odabranog liječnika obiteljske medicine.

Napominje se kako je cijepljenje drugom dozom na punktu na Zagrebačkom velesajmu organizirano isključivo za osobe koje su na tom punktu primile i prvu dozu cjepiva. Osobe bez termina narudžbe neće biti cijepljene zbog ograničenja organizacijskih kapaciteta.

Građanima se upućuje molba da se strogo pridržavaju termina narudžbe radi izbjegavanja nepotrebne gužve i u svrhu dosljednijeg pridržavanja epidemioloških mjera i preporuka te je dovoljno doći pet minuta ranije.

Također se apelira na održavanje propisanog fizičkog razmaka prilikom čekanja u redu na cijepljenje s ciljem zaštite zdravlja svih prisutnih.

Komentiraj