Evo prve fotografije Kristen Stewart kao princeze Diane u filmu “Spencer”

Počelo je snimanje filma „Spencer“ koji se fokusira na jedan vikend u životu princeze Diane i to onaj božićni koji provodi s kraljevskom obitelji na imanju Sandringham u Norfolku. Tog vikenda ona odluči napustiti svog supruga, princa Charlesa. Film će se snimati u Njemačkoj i Velikoj Britaniji a početak prikazivanja očekuje se u jesen ove godine. Inače, slijedeće godine obilježiti će se 25 godina od smrti Lady Di.

Božićni vikend koji se prikazuje u filmu odnosi se na onaj 1991. godine, u vrijeme kada su bračni odnosi između princa Charlesa i princeze Diane odavno zahladili. Iako su glasine o obostranim prevarama sve glasnije, očekuje se da božićno slavlje prođe u miru. Jede se i pije, ide se u lov, puca se. Diana zna pravila ove igre, ali te godine stvari će krenuti u drugačijem smjeru.

U ulozi princeze Diane pojavljuje se Kristen Stewart a prva fotografija sa snimanja pokazuje veliku sličnost glumice i Lady Di. Uloga princa Charlesa pripala je  Timothy Spallu a tu su i  Sally Hawkins i Sean Harris. Film režira Pablo Larrain dok je scenarij napisao Steven Knight, autor serije „Peaky Blinders“.

Komentiraj