Objavljen roman Gorana Tribusona “Vrijeme ljubavi”

Marko Lukunic/PIXSELL

Roman književnika Gorana Tribusona “Vrijeme ljubavi” objavila je nakladna kuća Mozaik knjiga, priopćio je u utorak taj nakladnik.

“Vrijeme ljubavi je topla priča koja nostalgično prati odrastanje, zaljubljivanje i odljubljivanje, otkriva sve o ljubavi i o tome što ona jest, bilježi zablude i trenutke prosvjetljenja”, navodi nakladnik. Dodaje kako na poseban način problematizira odnos književnosti i zbilje, te otkriva sliku nekadašnje hrvatske stvarnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kroz film, glazbu i književnost.

Ponekad praćena očima ozbiljnog, odraslog čovjeka, a ponekad iz perspektive djeteta i mladog dečka, nedvojbeno će čitatelja nasmijati i podsjetiti na događaje koje vrijedi pamtiti i prepričavati, poručuje Mozaik knjiga.

Napominje kako ovim romanom završava kvatrologija, koju čine djela “Rani dani”, “Trava i korov” i “Mrtva priroda”, čija je tematika generacijski obilježena u autobiografijskoj  formi.

Akademik Goran Tribuson rođen je u Bjelovaru 1948. Jedan od produktivnijih hrvatskih proznih pisaca te filmski i televizijski scenarist.

Komentiraj