facebook.com

Objavljen program drugog po redu gastro kongresa Chefs’ Stage

Vrlo cijenjena gastronomska konferencija Chefs’ Stage je objavila ovogodišnji dvodnevni program, sudionici će moći sudjelovati u više od petnaest panel diskusija i radionica koji će se temama poput “Kako privući i zadržati mlade talente”, “Fine dining & hotelska industrija”, “Menu održivosti” i “Heritage kokteli” baviti aktualnim pitanjima ugostiteljske industrije i ponuditi rješenja za bolju budućnost.

Osim predavanja, sudionike čekaju i masterclassovi koje će držati vrhunski znalci. Ljepota Nacionalnog parka Krka postat će savršena kulisa za čak dva masterclassa – “Baklava” u kojem će sudjelovati Maksut Askar, Miro Uskoković i Tea Mamut te “Manastir Trout powered by Mercedes Benz” u kojem će sudjelovati Angelos Lantos, Ivan Erak i Vanja Puškar. Uz masterclassove na NP Krka, najavljena su dva s temom “Mussels powered by The Botanist” na kojem sudjeluju David Skoko, Anthony Genovese, Julija Jakšić i Jakov Ujaković i “Daily catch powered by Romerquelle” na kojem će sudjelovati Eric Kragh Vildgaard, Ante Božikov, Jurica Obrol, Sakai Fumiko i Damir Tomljanović, a koji će se održati na brodu koji plovi po šibenskom arhipelagu.

Osim gala večeri u poznatom Pelegrini restoranu, organizirane su večere na ekskluzivnim mjestima kao što su HNK Šibenik i Galerija svetog Krševana.

Komentiraj