Objavljen je prvi foršpan za film u kojem Robert Pattinson glumi Batmana

 

Matt Reeves, redatelj i scenarist novog filma „The Batman“, prikazao je prvi foršpan za ovaj film koji se još uvijek snima i u kojem Brucea Waynea, odnosno Batmana, glumi Robert Pattinson. Foršpan je prikazan u subotu na DC FanDomeu, virtualnom događanju u organizaciji kompanija DC Comics i Warner Bros na kojem su se prikazali foršpani za nove filmove, tv serije i računalne igrice.

Foršpan, u čijoj se podlozi čuje pjesma grupe Nirvana „Something in the Way“, prilično je posvećen negativcu Riddleru (Paul Dano), koji ostavlja niz neobičnih poruka Batmanu i naredniku  Gordonu (Jeffery Wright). U središtu priče je istraživanje korupcije u vrhu vlasti Gotham Cityja te povezanost tih događaja s bogatom i utjecajnom obitelji Wayne.

Nakon što je snimanje filma prekinuto zbog pandemije koronavirusa, ono će se nastaviti tijekom rujna. Matt Reeves izjavio je kako je do sada snimljeno samo 25 posto filma zbog čega je njegov početak prikazivanja odgođen sa lipnja na listopad 2021. godine. U filmu, pored spomenutih glumaca, glume i Zoë Kravitz, Colin Farrell, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson i Andy Serkis.

Komentiraj