Objavljen foršpan za film kojim se George Clooney vraća filmskoj glumi

Film „The Midnight Sky“ snimljen je prema knjizi „Good Morning, Midnight“ Lily Brooks-Dalton i u njemu George Clooney, osim što ga režira, glumi znanstvenika Augustina Lofthousa koji se nalazi u istraživačkoj postaji na Arktiku. On pokušava kontaktirati astronautkinju Sully (Felicity Jones) koja se s posadom nalazi u svemirskom brodu Aether, kako bi spriječio njihovo slijetanje na Zemlju koja se nalazi u postapokaliptičnom vremenu.

„Moram je upozoriti na uvjete na Zemlji. Ne znam sve detalje. Sve je počelo s pogreškom“, čuje se glas Augustina koji boravi u istraživačkoj postaji zajedno s jednom djevojčicom. On će pokušati u neljudskim uvjetima montirati jaču antenu kako bi uspio doći u kontakt s posadom svemirskog broda Aether.

Pored Clooneya i Felicity Jones, u filmu glume David Oyelowo, Sophie Rundle, Kyle Chandler, Demián Bichir i Tiffany Boone. Prošlo je četiri godine otkako je 59-godišnji George Clooney glumio u filmu, posljednji put bilo je to u „Igri novca“ kada mu je partnerica bila Julia Roberts. Nakon toga režirao je film „Predgrađe“, glumio u seriji „Kvaka 22“, da bi se ove godine vratio s filmom „The Midnight Sky“ koji će imati premijeru 23. prosinca na streaming platformi Netflix.

Komentiraj