Sve je spremno za koncertni spektakl na poluvremenu Super Bowla

Super Bowl je objavio video koji najavljuje spektakularan šou na kojem će u poluvremenu nastupiti Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige i Kendrick Lamar. Video je režirao F. Gary Gray.

Kao što je najavljeno prošlog rujna, Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige i Kendrick Lamar pojavit će se zajedno na pozornici na stadionu SoFi u Inglewoodu u Kaliforniji u nedjelju, 13. veljače 2022. na poluvremenu ovog najgledanijeg sportskog prijenosa na svijetu. Dr. Dre je tada potvrdio da će zajednički nastup na Super Bowlu biti početak sljedeće etape njegove karijere.

S obzirom da je do Super Bowla ostalo manje od mjesec dana, Pepsi je objavio dramatičan foršpan pod nazivom ‘The Call’, kojega je režirao američki redatelj F. Gary Gray koji je režirao filmove: ‘Straight Outta Compton’, ‘Law Abiding Citizen’, ‘Men in Black: International’

U videu se pojavljuju dijelovi najpoznatijih pjesama izvođača koji sudjeluju na koncertu u poluvremenu Super Bowla: Eminemova ‘Rap God’, Dr. Dreova ‘The Next Episode’ i ‘Still D.R.E’,  ‘Family Affair’ Mary J. Blige i ‘Humble’ Kendricka Lamara. Video završava početkom pjesme 2Paca ‘California Love’. 1994. godine Gary Gray je surađivao s Dr. Dreom na videu za njegovu suradnju s Ice Cubeom iz 1994. godine, ‘Natural Born Killaz’. Također je režirao vizuale za Outkast, TLC i Jay-Z.

Todd Kaplan, Pepsijev potpredsjednik marketinga, prethodno je objasnio o ovogodišnjem showu na poluvremenu: „Umjetnici poput dr. Drea i Snoop Doga bili su na čelu hip hop revolucije na Zapadnoj obali, kako bi ih mogli vratiti u LA, gdje je sve je počelo uz Eminema, Mary J. Blige i Kendricka Lamara, pokazat će se kao epska, nezaboravna proslava utjecaja koji hip hop ima danas. Pepsi Super Bowl Show na poluvremenu postao je značajan kulturni trenutak, donoseći neke od najpoznatijih nastupa tijekom godina – od JLo i Shakire do Lady Gage do The Weeknda – i mi smo oduševljeni što okupljamo tako nevjerojatan niz talentiranih glazbenika koji obaraju rekorde koji će održati nastup koji će se pamtiti desetljećima.”

 

Komentiraj