VELPRO

Obilježeno deset godina projekta Plus Marketa i petnaest godina poslovanja VELPRO CENTRA

Povodom petnaest godina poslovanja VELPRO CENTRA i deset godina od otvorenja prvog Plus Marketa, u Gradu Poreču je održano je svečano obilježavanje ovog uspješnog projekta i još uspješnije suradnje VELPRO-a i malih trgovaca.

Svečanosti je prisustvovalo više od 400 predstavnika malih trgovaca – partnera programa te predstavnici Agrokora i menadžment VELPRO-CENTRA.

Tom prigodom, Dražen Kocijan, predsjednik Uprave kompanije VELPRO–CENTAR, podsjetio je da je projekt Plus Market pokrenut s ciljem podržavanja, očuvanja i unapređenja male trgovine u Republici Hrvatskoj te da sve ove godine uspješno okuplja najbolje male trgovce u domovini.

“Iza nas je deset  godina u kojima smo ostvarili odlične rezultate i fantastičnu suradnju. Naši kupci, nepresušna su motivacija za kontinuirano unapređenje našeg poslovanja, a velika većina naših kupaca s nama je od samog početka. Mislim da je to činjenica koja govori više od tisuću riječi i na kojoj moramo biti iznimno zahvalni. Velika je čast što možemo zaključiti uspješno desetljeće iza nas, ali posebno mi je zadovoljstvo i najaviti novo poglavlje zajedničkog projekta. VELPRO je, u tom pogledu, izuzetno fokusiran na razvijanje noviteta i dugoročnih strategija koje će ovom projektu dati dodatna krila. Sav naš fokus usmjeren je na budućnost i nove izazove koji nas, sasvim sigurno, očekuju. Zajedno sa našim lojalnim partnerima iz PlusMarketa smo snažniji i sposobni pretvoriti ih u buduće uspjehe”, izrazio je svoje zadovoljstvo i najavio novitete, Dražen Kocijan.

Dražen Kocijan, predsjednik Uprave kompanije VELPRO – CENTAR
Dražen Kocijan, predsjednik Uprave kompanije VELPRO–CENTAR

U sklopu programa predstavljeni su rezultati suradnje VELPRO-a i Plus Marketa, kao i budući planovi za njezin daljnji razvoj. Nadia Jelak, voditeljica Odjela online i direktne prodaje tako je prezentirala novu platformu za internetsko naručivanje robe, a direktor marketinga, Nikola Jurčić, predstavio je nagradnu igru povodom ove obljetnice.

Na svečanosti su predstavljene najave
Na svečanosti su predstavljeni noviteti i budući razvoj projekta

Od kad je u prosincu 2006. godine otvoren prvi Plus market do danas otvoreno je ukupno 1 100 prodajnih partnerskih mjesta. 

VELPRO je kroz godine oformio i poseban tim ljudi koji su u potpunosti posvećeni samom projektu. Naime, od 1 400 VELPRO zaposlenika, njih 140 u svakom trenutku stoji na raspolaganju svim kupcima uključenim u projekt. U proteklih deset godina, VELPRO je unaprijedio i vozni park postavivši nove standarde po pitanju specijaliziranih vozila i opremljenosti rashladnim uređajima, a formirana je i privatna robna marka Rial koja je vrlo brzo prepoznata u svim Plus marketima.

VELPRO se u proteklih 10 godina iskazao kao izvrstan partner Plus marketima, osobito, kada je u pitanju nabava te marketinška i logistička podrška, a najavljen je dio nove strategije i budućnosti projekta.

Komentiraj