OBERSNEL O PREDSJEDNICI “Koliki je taj rezervoar gluposti? Gdje je kraj?”

Nižu se reakcije na tvrdnju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da je NK Rijeka bila rezervni klub za beogradske klubove Partizan i Crvenu Zvezdu.

“Nakon što je iz Željezne zavjese sa crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, KGK danas izvrijeđala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Pa koliki je taj rezervoar gluposti? Gdje je kraj?”, napisao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel (SDP) na Twitteru.

Njegov stranački kolega, Peđa Grbin, na Facebooku je napisao: “Ovo je bio toliko lijep vikend da sam mislio ignorirati njene verbalne izlete, ali ovo je stvarno vrh vrhova. Pa što joj je, zaboga miloga, NK Rijeka skrivila?!?! U vremenima o kojima govori Rijeka je tukla Reala 3:1”.

Na riječi Kolinde Grabar-Kitarović osvrnula se i HDZ-ovka iz Rijeke, Ivona Milinović. “Rijeka je bila, jest i ostat će hrvatski grad. HNK Rijeka je bila, jest i ostati će hrvatski klub. Rezervna momčad Rijeka nikada nije bila ikome – niti domaćim, a bogami svakako ne klubovima neke tamo druge države”, napisala je Milinović na Facebooku.

Nije odolio niti saborski zastupnik Marko Vučetić.

“Kolinda je predložila da se uvede tjedan dana bivše Jugoslavije. Zatim je rekla da bi ona od toga profitirala, jer bi svi koji nešto kažu protiv nje završili na Golom otoku. Nije mi jasno zašto bi drugi završili na Golom otoku, a ne ona? Zar stalno ne govori o tome kako joj je teško bilo u Jugi? Zašto se u Jugi ne smije govoriti protiv Kolinde i zašto bi ona “profitirala” od hapšenja drugih?

Saznali smo da joj je bilo žao što nije uzela oružje u ruke za vrijeme Domovinskog rata, a sada saznajemo da žali što nije predsjednica Jugoslavije, makar na tjedan dana”.

Komentiraj