Oasis će se okupiti u humanitarne svrhe zbog koronavirus pandemije?

Liam Gallagher upitao je svog brata Noela bi li pristao na okupljanje grupe Oasis kako bi održali jedan humanitarni koncert kada se koronavirus pandemija okonča. Podsjetimo, slavni bend iz Manchestera raspao se 2009. godine nakon što je Noel Gallagher napustio Oasis tvrdeći kako više ne može raditi sa svojim bratom Liamom. Sada, u vrijeme koronavirus krize, Liam Gallagher je preko društvenih mreža pozvao Noela na okupljanje.

„Slušajte najozbiljnije, puno ljudi misli da sam pička i da sam pička koja dobro izgleda, ali jednom kada ovo okonča trebamo ponovo okupiti Oasis za jedan humanitarni koncert. Ajmo Noel, nakon toga se možemo vratiti našim nevjerojatnim solo karijerama“, objavio je Liam na Twitteru.

U slijedećoj objavi, on je pozvao The Smiths i The Cheeky Girls da se pridruže njihovom bendu u to humanitarnom koncertu. Za manje upućene, The Cheeky Girls su blizanke rođene u Rumunjskoj koje su se 2002. preselile s majkom u London nakon čega su objavile dva albuma.

Dan prije, Liam se našalio na Twitteru na račun situacije oko koronavirusa poručujući kako su on i njegov brat već deset godina u samoizolaciji pa sada nekoliko mjeseci izolacije neće nikome naštetiti.

Komentiraj