FaH

O PROVOĐENJU REFORMI: U Mostu u 14,30 sati nastavak razgovora stručnih timova HDZ-ovih i SDP-ovih koalicija

U prostorijama Mosta u Zagrebu  u subotu u 14,30 sati nastavlja se razgovor stručnih timova Mosta, HDZ-ove Domoljubne koalicije i SDP-ove koalicije Hrvatska raste,o reformama koje treba provesti, doznaje se iz Mosta.

 U ime Mosta nezavisnih lista, sastanku na temu poduzetništva, energetike, izbornog zakonodavstva, pravosuđa, znanosti i obrazovanja, nazočit će Jasna Matulić, Slaven Dobrović, Robert Podolnjak, Juro Martinović i Ivan Tomljenović, objavio je u subotu Most nezavisnih lista na svojoj Facebook stranici.

 U 19 sati, neslužbeno se doznaje, trebao bi se održati novi sastanak čelnika  Mosta, Domoljubne koalicije i koalicije Hrvatska raste  o definiranju mandatara za sastav vlade.
 Kako je u petak navečer najavio čelnik Mosta Božo Petrov, nakon toga sastanka trebalo bi biti sve riješeno.
 Petrov je, naime, po završetku sinoćnjeg sastanka sa čelnicima HDZ-ove i SDP-ove koalicije, Tomislavom Karamarkom i Zoranom Milanovićem, izjavio da je sastanak bio pozitivan te kako očekuju da će se ‘stvari razriješiti u iduća 24 sata’.

“Razgovori se nastavljaju u subotu. Stvari su danas (petak) bile pozitivne i očekujemo da će se stvari razriješiti u iduća 24 sata”, rekao je sinoć Petrov novinarima ispred središnjice Mosta, nakon dvosatnog sastanka na kojem je trebalo biti riječi o novom mandataru.

 

Komentiraj