NY Times preporučio Sheriff&Cherry Showroom kao jedno od pet nezaobilaznih mjesta u Gradu Zagrebu

Screenshot yoox.com

Prestižni NY TIMES objavio je popis tj. preporuku pet mjesta uz Gradu Zagrebu koje nikako ne smijete propustiti bilo da živite u gradu ili stižete turistički.

Popis najzanimljivijih zagrebačkih mjesta NY Times donosi ususret zagrebačkom festivalu dizajna Design District (od 13. do 18. lipnja), a jedno od nezaobilaznih zagrebačkih mjesta je i Sheriff&Cherry Showroom u Ulici Franje Račkog 11 nadomak galerije HDLU. Iza globalno popularnog brenda s hrvatskom adresom stoji kreativni direktor i dizajner Mauro Massarotto iz Grada Rovinja.

Prve Sheriff&Cherry sunčane naočale kreairao je 2010. godine koje su u kratkom roku svojim dizajnom jednostavno zaludile svijet. Obožavatelji Sheriff&Cherry sunčanih naočala brojne su poznate ličnosti poput Rihanne, Beyonce, Keire Knightley, Frank Oceana, Klaxonsa, Neneh Cherry, Chanel Iman, Grimes…

Zagrebački Sheriff&Cherry Showroom otvoren je u proljeće prošle godine i za razliku od drugih prodajnih mjesta diljem svijeta u svojoj ponudi, uz modele iz najnovije kolekcija i uvijek tražene best-sellere, nudi i modele iz prethodnih kolekcija kao i neke od modela koji se više ne proizvode, a danas se počinju smatrati i ‘kolekcionarskim’.

Sheriff&Cherry naočale se prodaju na brojnim svjetskim prestižnim adresama poput Barneysa, Coletta, Liberty London, Lane Crawford, Restira…

Komentiraj