NUXE SUN Slasna mirisna vodica oživljava duh ljeta

NUXE

NUXE predstavlja novo mirisno iskustvo nadahnuto ljetom i zalascima sunca.

Slasna mirisna vodica prva je osvježavajuća toaletna voda sa sunčanim notama, namijenjena je svim ženama koje su zavedene neodoljivim mirisom sunčane linije.

S formulom koja nije fotosensitivna i može se koristiti na suncu, mirisna piramida nove Slasne mirisne vodice je potpuno zadivljujuća. Njezini blistavi tonovi slatkih naranči i petitgraina (lista gorke naranče) su apsolutno neodoljivi. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvjetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, vode nas u daleke tropske krajeve. Ova eau de toillete fraîche sadrži 85.6% prirodnih sastojaka.

Svojim očaravajućim notama, ova mirisna vodica popravlja raspoloženje u svako doba, dok je bočica podsjetnik na najljepše zalaske sunca.

Kako nositi NUXE Sun Eau Délicieuse Parfumante (100 ml) koja uljepšava dan?

1. Pošpricajte zrak Slasnom mirisnom vodicom i zatim prođite kroz mirisnu maglicu kako biste bili potpuno ‘odjeveni’ u njezin miris. Ova će mirisna maglica nježno prožeti vašu odjeću.

2. Za još nježniji učinak, nanesite Slasnu mirisnu vodicu na svoju četku za kosu. Kada češljate kosu, miris će se prenijeti po cijeloj kosi.

3. Možete njome pošpricati i svoju posteljinu.

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr

Komentiraj