Otkrivena je nova, još savršenija i u potpunosti jedinstvena formula kultnog suhog ulja Huile Prodigieuse®.

“Kao proizvod iz mojih snova, Huile Prodigieuse® postao je simbol ljepote francuskog stila. Saznanje da je danas Huile Prodigieuse® omiljeno ulje francuskih žena i broj jedan u uljima i njezi tijela, izvor je ponosa i snage za cijelu NUXE Grupu”, rekla je Aliza Jabès, CEO i osnivač NUXE Grupe.

Ovog proljeća, na svoj 25. rođendan, omiljeno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – Huile Prodigieuse® – predstavlja svoju novu, još savršeniju formulu. Kultna formula Čudesnog suhog ulja oplemenjena je istinskim uljem mladosti, stoljećima cijenjenim od strane japanskih gejši – dragocjenim Tsubaki uljem.

Japanska kamelija (Tsubaki) – simbol vječne ljepote

Cvijet japanske kamelije ili Tsubaki (lat. Camellia japonica L.) već stoljećima je simbol ženstvenosti.

Kako cvate u hladnom studenom, očarava ljepotom i svježinom svojih tamno rozih do crvenih cvjetova čak i pod snijegom pa ga zovu i ‘zimskom ružom’.

Ulje japanske kamelije s izrazitim anti-age svojstvima, iznimno je bogato omega-9 masnim kiselinama, osnovnim sastojkom lipida naše kože i kose te fitosterolima koji u zajednički stimuliraju proizvodnju kolagena u našoj koži.

Tsubaki ulje koje je odabrao NUXE, oboružano je i snažnim antioksidacijskim sustavom zaštite: mikroraspršenim 100% prirodnim vitaminom C koji pojačava otpornost ulja na oksidaciju.

Potvrđena učinkovitost Huile Prodigieuse® s Tsubaki uljem

Antioksidativno djelovanje dokazano in vitro testiranjem: 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja dovoljna je da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikala.

‘Efekt štita’ od zagađenja: Huile Prodigieuse® smanjuje količinu zagađujućih čestica na koži za 63%, dokazano in vitro testom.

Tajna ljepote gejša

Ovo dragocjeno ulje jedna je i od najčuvanijih tajni ljepote japanskih gejša. Ove cijenjene umjetnice i zabavljačice, koristile su Tsubaki ulje kako bi s lica uklonile svoju prepoznatljivu šminku za nastupe te nahranile kožu i očuvale njezinu mladost.

Tsubaki
Nova formula Huile Prodigieuse® – dokazano i protiv strija

Provedena nova klinička ispitivanja na koži tijela, potvrđuju i iznimnu učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja na pojavu strija. Djelovanje nove formule na pojavu strija izmjereno je od strane dermatologa i pokazuje smanjenje vidljivosti strija za 30%.

Huile Prodigieuse® nanosi se na sva mjesta s vidljivim strijama (ruke, noge, bedra, dekolte, trbuh) te ima dokazano djelovanje na smanjenje svih tipova strija (povezanih s trudnoćom ili oscilacijama u tjelesnoj težini).

Arganovo ulje za potpunu ljepotu kose

Još jedan dodatak novoj formuli: arganovo ulje s obnavljajućim svojstvima, posebno naglašenim na kosi, omogućava potpuno djelovanje na ljepotu svih tipova kose koje je izmjereno i potvrđeno od strane profesionalnih frizera. Huile Prodigieuse® nanesite kao masku 1 do 2 puta tjedno po 10 minuta prije šamponiranja te kao završni tretman na dužinama i vrhovima najmanje 2 puta tjedno.

Sedam dragocjenih biljnih ulja u jednoj bočici užitka

Nova, još savršenija formula Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja s visokih 98.1% prirodnih sastojaka, senzualnog je dodira zahvaljujući suhoj teksturi bez silikona te uz svoj prepoznatljiv, nezaboravni miris, ovo ulje stvara neodoljiv osjećaj na koži.

Novo, antioksidativno i anti-age djelovanje Tsubaki ulja te obnavljajuće arganovo ulje, upotpunili su djelovanje omekšavajućeg ulja slatkog badema, hranjivog ulja kamelije, zaglađujućeg ulja borača, hidratantnog ulja lješnjaka i umirujućeg ulja makadamije. Djelovanje ulja nadopunjuje i dodatno antioksidativno djelovanje vitamina E.

Ovih sedam dragocjenih biljnih ulja u novoj formuli Huile Prodigieuse® proizvedeno je hladnim prešanjem, ekološkim procesom koji omogućava dobivanje ulja najviše kvalitete koja su bogata masnim kiselinama i koja se mogu brzo upiti u kožu i kosu.

Trenutno prepoznatljiv miris predstavlja vrhunac senzualnosti sa svojim očaravajućim notama cvjetova naranče, bergamota, ruže, magnolije, kokosa i vanilije.

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i odabranim dm prodavaonicama.

Više informacija na www.nuxe.hr.

Nuxe Huile Prodigieuse®

Komentiraj