Sisačko-moslavačka policija uhitila je 46-godišnjeg Petrinjca kojeg tereti da je tijekom srpnja nudio tri godine mlađem muškarcu veći novčani iznos za ubojstvo 30-godišnjaka s kojim je navodno u zavadi zbog nevraćenog novca.

“Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo poticanja na ubojstvo”, izvijestila je sisačko-moslavačka policija na svojim internetskim stranicama.

Slučaj je policiji je, po neslužbenim podacima, prijavio 43-godišnjak od kojeg je uhićeni 46-godišnjak tražio da izvrši ubojstvo.

Naručitelj, koji je završio u pritvoru, prema pisanju medija je s 30-godišnjakom u dugogodišnjoj zavadi zbog navodno posuđenog novca kojeg mu nije vratio. Osumnjičeni muškarac se zbog toga sukobio i krajem 2013. zbog čega je također bio u pritvoru.

Komentiraj

FOTO:Dusko Jaramaz/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.