Novozelandska ministrica imala sastanak preko Zooma, prekinuo ga sin mašući mrkvom

Marko Mrkonjic/PIXSELL

Ni visoki političari nisu imuni na opasnosti koje vrebaju tijekom Zoom poziva imaju li kod kuće tinejdžere ili malu djecu.

Novozelandska ministrica za društveni razvoj Carmel Sepuloni nasmijala je u ponedjeljak korisnike društvenih mreža nakon što je podijelila video snimku intervjua uživo za Radio Samou, koji je prekinuo njezin sin pošto je ušao u prostoriju uzbuđeno mašući deformiranom mrkvom, prenosi New Zealand Herald.

“Onaj trenutak kada imate UŽIVO intervju putem Zooma, a sin vam uđe u prostoriju uzbuđeno vičući i držeći u ruci deformiranu mrkvu u obliku muškoga spolnog organa”, napisala je Sepuloni na Twitteru.

Ministrica mu je iz ruku pokušala oduzeti mrkvu, no on ju je, smijući se, dvaput visoko podignuo u zrak.

“Da, skoro smo se pohrvali zbog mrkve pred kamerom, i da, sada se tomu smijem, ali u onome trenutku nisam!” dodala je u kasnijem twitu.

Sepuloni je rekla da su se u sličnoj situaciji sigurno našli i ostali zaposleni roditelji u vrijeme lockdowna.

“Skidam kapu svim roditeljima koji rade od kuće i istodobno su roditelji”, napisala je, a potom dodala: “Podsjetnik – nikada više neću kupiti pakiranje mrkve neobičnog oblika.”

Novi Zeland i dalje je u karanteni četvrtog stupnja, što znači da svi zaposlenici, osim onih koji rade u za život nužnim djelatnostima, ostaju kod kuće, a škole su u cijeloj zemlji zatvorene.

Komentiraj