Coventry University

Novosti za sve hrvatske studente i studentice koji namjeravaju upisati diplomski studij u Velikoj Britaniji

Nakon što je britanska vlada prije pune dvije godine započela s financiranjem diplomskih studija hrvatskih studenata po sistemu zajmova za diplomske studije, nedavno donesena odluka o ukidanju radnih dozvola za Hrvate u Velikoj Britaniji, dodatno će olakšati i studiranje i mogućnosti upisa studenata na diplomske studije u Velikoj Britaniji.Tako sada diplomski studij u ovoj zemlji postaju puno pristupačniji za hrvatske studente koje žele nadograditi svoje obrazovanje na britanskim sveučilištima.

Kako će ukidanje radnih dozvola za Veliku Britaniju utjecati na studente koji namjeravaju upisati neki od studija u Velikoj Britaniji u rujnu 2018. godine te koje su sve mogućnosti stipendije i financiranja studija, objasnit će Vladimir Yordanov, predstavnik Coventry Universitya, jednog od 15 najboljih sveučilišta u zemlji Velikoj Britaniji, a kojeg u Zagreb dovodi IntegralEdu, savjetodavna agencija za različite oblike obrazovanja u inozemstvu.

Predstavnik Coventry University održat će predavanje u Zagrebu u četvrtak (26. travnja), godine u 18 sati u prostorijama agencije IntegralEdu, na adresi Pierottijeva 5.

Na prezentaciji će biti objašnjeni svi detalji upisa i studiranja diplomskog studija u Velikoj Britaniji i na Coventry Universityu.

Kako bi prisustvovali prezentaciji svi zainteresirani trebaju se prijaviti putem online obrasca: http://www.integraledu.hr/diplomski-uk-registration

Coventry University ubraja se u top 12 sveučilišta u Velikoj Britaniji (Guardian University Guide 2018). Osim što ovo sveučilište pruža odlično studentsko iskustvo tijekom studija, zanimljiv je i podatak da se čak 96% studenata Coventry University-a uspije zaposliti ili krenuti u daljnje usavršavanje nakon završenog studija unutar šest mjeseci od diplomiranja. Sveučilište posjeduje i kampuse u tri grada u Velikoj Britaniji, pa budući studenti mogu birati mjesto studiranja: Coventry, London ili Scarborough.

http://www.integraledu.hr/

Komentiraj