Press/Kaptol Boutique Cinema

Novogodišnja noć u Kaptol Boutique Cinema

CineStar vas poziva da “obučete” osmijeh za najluđu noć u godini.

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog dočeka, ove godine se u Kaptol Boutique Cinema priprema novi izbor hvaljenih filmskih naslova i bogat zabavni program.

U mnogima omiljenom kinu, na Silvestrovo će se prikazivati ukupno devet filmova, a vi ćete se moći na licu mjesta opredijeliti koji film pogledati prije ponoći, a koji nakon:

1. ‘One su bombe’ uz fantastičnu žensku postavu: Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie

2. ‘Izazivač: Le Mans ’66’, film nadahnut istinitom pričom o čvrstom prijateljstvu, koje je zauvijek promijenilo povijest automobilskih utrka. U glavnim ulogama su izvrsni Matt Damon i Christian Bale.

3. ‘Joker’ je nominiran za Zlatni globus u četiri kategorije, uključujući one za najboljeg glavnog glumca (Joaquin Phoenix), redatelja i najbolji film te mu predviđaju mnoštvo nominacija za zlatni kipić iduće godine.

4. ‘Kralj lavova’ je hit film redatelja Jona Favreaua. Riječ je o novoj verziji Disneyevog klasika iz 1994. godine.

5. ‘Doktor Sleep’ kao nastavak kultnog horora ‘Isijavanje’.

6. ‘Nož u leđa’, misteriozni film redatelja Riana Johnsona, na tragu radnji Agathe Christie, intrigantan spoj kriminalističkog zapleta, duhovitih scena i drame.

7. ‘Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera’, deveti film serijala ‘Ratovi zvijezda’, završni dio nove trilogije, kojeg svi željno iščekuju.

8. ‘Znaš li čuvati tajnu’, romantična komedija o djevojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, no vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

9. ‘Kišni dan u New Yorku’, nova i šarmantna komedija Woodyja Allena.

Komentiraj