Kraš

Dubrovački Stradun: Savršeni spoj kulture i vrhunskih hrvatskih slastica

Na popularnom dubrovačkom Stradunu otvorena je novouređena trgovina Kraš Bonbonnière koja će svojim modernim, elegantnim i profinjenim izgledom iznova privlačiti brojne Dubrovčane i njihove goste.

Tvrtka Kraš partnerstvom s Dubrovačkim ljetnim igrama, koje predstavljaju vrhunac ljetne kulturne ponude u Hrvatskoj, već četvrtu godinu zaredom potvrđuje kako se vrhunske hrvatske slastice i kultura savršeno nadopunjuju. Tako su se i ove godine na velikom koncertu pijanista Daniila Trifonova, koji se održao u sklopu Dubrovačih ljetnih igara, uzvanici mogli zasladiti novim desertom Maestro marcipan.

“Više od stotinu godina generacije naših vjernih potrošača uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Neprestano radimo na novim recepturama i nastojimo svaki put iznova oduševiti ljubitelje čokoladnih delicija pa je tako nastala i nova receptura za desert Maestro marcipan koju smo po prvi puta predstavili javnosti“, rekao je Bernard Ćurić, direktor Kraš Trgovine.

Kraš Bonbonnière dio je projekta kojim kompanija strateški repozicionira prodajnu mrežu Kraš Trgovine. Prema sličnom arhitektonskom rješenju, uređene su Bonbonnière u Zagrebu i Splitu.

Komentiraj