Borna Filic/PIXSELL

NOVI ZAGREB Zapaljen kombi vodičkih registracija

Na parkiralištu ispred hostela Arena kombi je u potpunosti izgorio, dok je minibus djelomično nagorio. Njima su se koristili djeca i roditelji koji su došli na Kickboxing turnir u Zagreb ‘Croatia open’, javljaju 24 sata.
U nedjelju oko 4.30 sati na parkiralištu ispred hostela Arena u Novom Zagrebu u potpunosti je izgorio kombi šibenskih registracija u vlasništvu Malonogometnog kluba ‘Heroji 2007’ iz Vodica, dok je nagorio i djelomično je oštećen minibus šibenskih registracija u vlasništvu poduzeća Gradski parking iz Vodica.

Kombi su koristili djeca i roditelji koji su došli na zadnji ovogodišnji Kickboxing turnir u Zagreb ‘Croatia open’. Riječ je o 15-ak dječaka i djevojčica, u dobi od šest do sedam godina, u pratnji nekoliko roditelja.

– Kada sam se ja vratio ovdje iz grada, oko 23 sata, ispred hostela je bilo nekoliko momaka, skupljali su se tu. Legli smo i u 4 ujutro bila je buka i galama. Planula su oba kombija u isto vrijeme. Jedan gospodin s aparatom za gašenje uspio je jedan do pola spasiti, a drugi vidite i sami na što sliči. Ja ne vidim da se nešto drugo moglo dogoditi osim da su zapaljeni. Valjda će policija znati reći nešto više o tome. Jedan od roditelja je uspio s vatrogascima dogovoriti da nam ustupe dva kombija, pa ćemo se s njima vratiti kući – rekao nam je Marko Živković, koji je pratio djecu iz kluba na natjecanje.

– Na turnir smo došli jučer u Zagreb i uspješno smo ga odradili. Nakon turnira s djecom smo obišli Advent u Zagrebu i pošli na počinak. Rano ujutro nas je probudio žamor i dočekao strašan prizor. Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti. Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo ga u zadnji tren spasili – saznajemo od Tonija Ivasa koji nadodaje: ‘Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, što su ona kome skrivila’.

Komentiraj