NOVI VIDEO SPOT Specijalne policijske postrojbe lovile Maria Rucnera i Ivanu Banfić

Dramatična potjera desila se neki dan na Autocesti i preselila na varaždinski sportski aerodrom. Nakon dojave da motor brzinom 300 km/h juri autocestom, na kojemu se nalazi Mario Rucner i pjevačica Ivana Banfić, pozvane su u pomoć specijalne policijske postrojbe.

Jurnjava je krenula prema sportskom aerodromu u Varaždinu, gdje su se održavale nelegalne moto trke. Same trke već su ranije bile prijavljene policiji koja je ovoga puta krenula u lov na sudionike, a u pomoć specijalnim jedinicima došla je i podrška iz zraka.

Avion je vozio nitko drugi do Dean Ciglarić – ratni pilot, bivši zapovjednik, instruktor na Mig-u i jedan od osnivača hrvatske ratne eskadrile. Uz njega je bio i Darko Vargek.

Kad su policijske snage banule na nelegalno trkalište nastala je opća pomutnja, neki od trkača uhvaćeni su na licu mjesta, no Mario Rucner i Ivana Banfić uspjeli su pobjeći u nepoznatom smjeru.

Kako se doznaje od uhvaćenih sudionika trka, Ivana Banfić, nakon što se posvađala sa partnerom, izašla je iz auta i stopirala i tako naletila na Maria Rucnera, poznatog violista i zaljubljenika u motore.

Mario Rucner, poznat po akrobacijama na motoru i veliki ljubitelj utrka, povezao je Ivanu Banfić na nelegalne trke, ne sluteći da je zbog pretjerane brzine za njima krenula policija. Dean Ciglarić spuštajući avion na nekoliko metara iznad bjegunaca neke trkače omeo je u bijegu. Kao u akcijskim filmovima, nakon toga uletili su policajci i pohvatali neke od sudionika. Kako doznajemo od uhvaćenih motorista, Mario i Ivana su se zaputili u klub gdje su imali zajednički nastup.

Kako je priča tekla dalje i dramatičan lov, pogledajte u novom video spotu Maria Rucnera i Ivane Banfić naziva ‘300 na sat’, za koji su tekst i glazbu napisali Sven Gleđa i Antonija Šola, mix Branimir Mihaljević, a spot je režirao Mario Rucner.

Uz specijalne postojbe i Deana Cigalarića u video spotu se pojavljuje i Dejan Špoljar – najpoznatiji hrvatski stunter, koji je bio zadužen za vratolomije, tu su i atraktivne plesačice te ekipa Moto Freak, koja inače sudjeluje na utrkama ubrzanja za prvenstvo Hrvatske.

Komentiraj