MultiPlusCard

Novi veliki iskorak Konzuma i programa MultiPlusCard

Konzum i program MultiPlusCard uveli su inicijativu pod nazivom MultiPlusCard cijena, što predstavlja najnoviji iskorak u nagrađivanju vjernosti potrošača.

Svakodnevna kupnja u Konzumu, uz redovne promotivne ponude, za korisnike MultiPlusCard programa tj. kartice donosi mjesečna sniženja 1 000 artikala iz cijelog asortimana.

Kupci će na policama, pored redovne cijene, moći vidjeti i sniženu MultiPlusCard cijenu.

Svi koji nisu korisnici kartice mogu na licu mjesta zatražiti karticu i iskoristiti tu pogodnost. Uz veliku raznolikost i dostupnost proizvoda, važno je istaknuti kako su artikli na akciji od prvog do posljednjeg u mjesecu nakon čega se sniženja sele na novu grupu proizvoda…

“Inovativnost i razumijevanje potreba kupaca vrijednosti su na kojima gradimo svoj uspjeh. Kao lider na tržištu predvodimo trendove i u segmentu nagrađivanja vjernosti kupaca te kontinuirano za njih uvodimo nove pogodnosti. To je svakako jedan od razloga zašto je Konzum prvi izbor pri kupnji za više od 650 tisuća kupaca svakoga dana. Uvođenje posebnih, nižih cijena za naše kupce, korisnike MultiPlusCard kartice u Konzumu, predstavlja novi iskorak u nagrađivanju vjernosti naših potrošača i stvaranju dodatnih razloga za kupnju u Konzumu”, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

MultiPlusCard cijena vrijedit će u svim prodavaonicama Konzuma kao i u internetskoj trgovini Konzum Klik.

Kupci koji nisu članovi MPC programa to mogu postati tako da ispune pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera ili ispune prijavu online.

Komentiraj