NOVI TREND U PONUDI: Istinski luksuz i privatnost u vilama resorta Kempinski

Ekskluzivne vile u Kempinski Hotelu Adriatic, prvom hrvatskom luksuznom golf i spa resortu s pet zvjezdica na obali mora, ovog ljeta privukle su najzahtjevnije goste i bile su popunjene i tijekom rujna

Turistička sezona koja se polako bliži kraju bila je puno bolja nego što se itko mogao nadati početkom ljeta. Istra se pogotovo može pohvaliti sjajnim turističkim brojkama koje su ovu regiju postavile u sam vrh europskih turističkih destinacija. Jedan od hotela koji su postali simbol uspješnog turizma u Istri je i Kempinski Hotel Adriatic. Hotel koji je otvorio svoja vrata u kolovozu 2009. godine kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvjezdica na obali mora, ove je sezone ostvario sjajne rezultate, i to prije svega zbog nekih promjena koje su napravljene tijekom posljednjih godinu dana.

Smješten nedaleko od Umaga, hotel nudi prekrasan pogled na hrvatsku, slovensku i talijansku obalu, kao i na bijele vrhove Alpa. Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 četvornih metara, teretanom, dječjim klubom, plažom, raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu, kao i u zasebnom konferencijskom centru smještenom na hotelskoj plaži. U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko natjecateljsko golf igralište s 18 rupa.

“Naša se lokacija ponovo pokazala pogodnom: Istra je poznata kao najsigurnija regija u Europi, a resort se nalazi na skrovitom mjestu gdje se Jadransko more susreće s vinogradima i maslinicima. Prepoznajući novi trend u ultra-luksuznoj ponudi i povećan interes za vile, tijekom razdoblja zatvaranja usredotočili smo se na proširenje svoje ponude, rekonstrukciju i redizajn privatnih vila”, rekao je generalni direktor hotela Željko Stašević.

Vile su dizajnirane da čuvaju privatnost gostiju, sadrže tri glavne spavaće sobe s luksuznim kupaonicama, privatne bazene i sunčališta s divnim pogledom na povijesni venecijanski grad Piran. FOTO: Kempinski Hotel Adriatic

Kako je rekao, Kempinski Hotel Adriatic napravio je iskorak u vidu luksuznih vila koje su se pokazale kao pravi hit među gostima te su bile popunjene i tijekom cijelog rujna. Privatne vile pravi su izbor za najzahtjevnije goste u potrazi za istinskom udobnosti uz vrhunsku uslugu, jedinstvene sadržaje i visoko kvalitetni smještaj. Svaka se vila u sklopu Kempinski Hotela Adriatic prostire na površini od 600 do više od 1000 m2. Vile sadrže tri glavne spavaće sobe s luksuznim kupaonicama, uz dva dodatna apartmana u dvije vrste vila, veliki dnevni boravak otvorenog plana, blagovaonicu, kuhinju i još mnogo toga. Vile su pažljivo dizajnirane da čuvaju privatnost gostiju, s izuzetno velikim privatnim bazenima, sunčalištima i prostranim dvorištima, dok istovremeno pružaju prekrasan pogled na povijesni venecijanski grad Piran i Jadransko more.

“Vile su se pokazale kao pravi hit među našim gostima. Moram napomenuti da su to svi gosti visoke platežne moći koji nisu znali što mogu očekivati kada su stigli u naš hotel. No na odlasku su gotovo svi bili oduševljeni, kako s hotelom tako i s onim što su mogli vidjeti i doživjeti u Istri”, rekao je generalni direktor Kempinski Hotela Adriatic Željko Stašević koji je naglasio da su u ovom luksuznom hotelu posebno radili na unaprjeđenju gastronomske ponude pa su otvorena dva restorana, Dijana i Kanova, sa spektakularnim pogledom na more.

“Plan nam je da restoran Kanova bude otvoren tijekom cijele godine kako bismo gostima mogli ponuditi vrhunsku kuhinju u kombinaciji s vrhunskim istarskim vinima koji nijednog gosta nisu ostavili ravnodušnim. Spoj gastronomije i vina koji nudi Istra gotovo je nemoguće pronaći bilo gdje u svijetu i to moramo iskoristiti kako bismo gostima ponudili nezaboravno iskustvo”, ističe Željko Stašević.

Generalni direktor hotela Željko Stašević kaže da su prepoznali novi trend u ultraluksuznoj ponudi i tijekom lockdowna se usredotočili na redizajn privatnih vila. FOTO: Saša Zinaja/NFOTO

Komentiraj