Novi Telemach mobilni paketi donose korisnicima gomilu giga te neograničene minute i poruke, bez ugovorne obveze

PROMO

Nova Telemach ponuda s tri jednostavna mobilna paketa korisnicima pruža uvjerljivo najveću vrijednost za uložen novac na hrvatskom tržištu

Obilje minuta, poruka i gigabajta, veći popusti i niža cijena za više ugovorenih paketa glavna su obilježja najnovijih Telemachovih pretplatničkih paketa START, TOP i UNLIMITED. Sva tri nova pretplatnička paketa omogućuju korisnicima neograničeno komuniciranje pozivima i SMS porukama te predstavljaju uvjerljivo najveću vrijednost za novac na tržištu.

Kada je riječ o podatkovnom prometu, paket UNLIMITED podrazumijeva neograničene gigabajte za 169 kuna mjesečno, dok paket TOP uključuje 20 gigabajta za 129 kuna mjesečno, a START 3 gigabajta za 79 kuna mjesečne naknade.

Poslovnim korisnicima, osim triju navedenih, na raspolaganju je i pretplatnički paket UNLIMITED PRO, koji im, uz neograničen internet, minute i poruke, omogućuje i 1000 minuta za pozive prema zoni EU/EEA, 30 minuta za pozive prema ostatku svijeta te 300 MB za surfanje u ostatku svijeta za 299 kuna mjesečne naknade.

Dodatni popusti za povezivanje više linija

Uz nove mobilne pakete, Telemach korisnicima omogućuje da ostvare i još veće popuste, odnosno manje mjesečne troškove za više ugovorenih brojeva. Tako primjerice, privatni korisnici mogu povezati do pet brojeva, a poslovni korisnici do deset, te svaki mjesec ostvarivati znatne uštede.

Korisnici bonova mogu odabrati paket po svojoj mjeri

I korisnici bonova imaju nove pristupačnije i jednostavnije pakete, bez skrivenih dodatnih troškova, pod imenom SIM2GO u varijantama S, M i L. Pri tome SIM2GO S za 39 kuna korisnicima omogućava 200 minuta poziva i 200 SMS poruka kao i 0,5 gigabajta, M nudi 500 minuta i 500 SMS-ova s 2 gigabajta za 59 kuna, a paket L uključuje 1000 minuta i 1000 SMS poruka te 7 gigabajta za 89 kuna. Ni u jednom paketu ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva.

Uživanje u vrhunskoj kvaliteti zvuka uz TIDAL glazbeni servis

Korisnici Telemacha imaju i ekskluzivnu priliku uživati u svojoj omiljenoj glazbi vrhunske kvalitete zvuka na jednom od vodećih globalnih glazbenih servisa TIDAL. Korisnici tako imaju pristup opsežnom TIDAL-ovu katalogu s više od 70 milijuna pjesama svih glazbenih žanrova i preko 250 tisuća glazbenih videa, bez reklama.

TIDAL Premium dostupan je za aktivaciju svim postojećim i novim pretplatnicima po cijeni od 39 kuna, a korisnicima paketa UNLIMITED i UNLIMITED PRO paketa za 0 kn mjesečno.

Poboljšano korisničko iskustvo i u preuređenim prodajnim mjestima Telemacha diljem Hrvatske

Uz novi vizualni identitet brenda te novu ponudu mobilnih paketa, Telemach Hrvatska je promijenio i izgled i dizajn svih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a kako bi sve zajedno pružilo korisnicima još bolje korisničko iskustvo.

Zahvaljujući novom izgledu, pri ulasku u prodajno mjesto korisnici mogu odmah doživjeti posebno korisničko iskustvo, u ugodnom okruženju, uz najbolju ponudu. Također, novi koncept olakšava im korištenje tehnologije i iskustvo kupnje, dok im otvoreni format omogućuje bližu interakciju s prodajnim savjetnicima, a samim time i bolje korisničko iskustvo.

Novi koncept prodajnih centara odražava posvećenost Telemacha Hrvatska tomu da korisnicima pruži najbolje moguće iskustvo te jasno poručuje da kompanija postavlja trendove u svojoj industriji, poštujući najviše standarde kvalitete usluge i proizvoda.

Komentiraj