Pjesma grupe Maneskin „Mammamia” ismijavanje je talijanskih stereotipa

Po riječima pjevača grupe Maneskin Damiana Davida, pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga, tekst novog singla ‘Mammamia’  ismijavanje je talijanskih stereotipa

Po njegovim riječima, tekst nove pjesme ‘Mammamia’ njihova je interna šala. U razgovoru za Daily Star Damiano David rekao je: “Napisali smo ovu pjesmu odmah nakon ‘Eurovizije’ i na svu sreću otišla je među ljude svega par sati nakon naše pobjede. Nekako smo osjećali da će biti pun pogodak. ‘MAMMAMIA’ je usklik, a mi se pomalo sprdamo s talijanskim stereotipom jer je to naša interna šala.”

Grupa je nedavno glumila u reklami za Gucci nakon što ju je Alessandro Michele osobno odabrao da se pojavi u kampanji modne kuće Aria, jer kako je izjavio: “hvataju revolucionarni i radosni poticaj erosa kao kreativnu snagu koja stoji iza suvremenih slika”.

 

Damiano David, karizmatični pjevač grupe Maneskin, izjavio je da su vrlo zadovoljniji kad čuju priče svojih obožavatelja o tome kako su ih inspirirali da izađu u društvo ili se oblače na drugačiji način i nakon što su postali popularni.

22-godišnji pjevač je tim povodom izjavio: “Mnogi obožavatelji govore nam: ‘Pomogao si mi da izađem pred svoje roditelje’ ili ‘Ustao sam i ono sam što želim biti jer se nikada prije nisam osjećao toliko samopouzdano. To je značajnije od bilo koje zlatne ploče i čini nas zadovoljnima. To je više od glazbe. Nećemo se promijeniti. Ako ste glupi, a postali ste slavni, slavni ste i glupi, ali ako ste dobra osoba koja postaje poznata, onda ste slavna dobra osoba. ”

 

Komentiraj