Kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum, koji je u nedjeljnom drugom krugu izbora izgubio od HDZ-ovog Andre Krstulovića Opare za 1089 glasova uz 5451 nevažeći glasački listić, u ponedjeljak je u programu RTL-a ponovno napao Oparu i njegovu ekipu.

Na pitanj voditeljice Mirjane Hrge je li mu danas žao što je verbalno napao Oparu prije nekoliko dana, Kerum je odgovorio: “Ma malo je to što sam mu rekao. Ne daj Bože s takvim čovjekom biti u društvu. On je zlotvor. A nije mi jasno zašto HDZ stoji iza njega. Imam petero djece, široku obitelj i time se ponosim. To što su govorili ti Oparini članovi, ti jadnici i je**vjetri da sam propalica. Nisam, ja imam petero djece. Borit ću se za svoju djecu i za djecu svih onih koji su glasali za mene. Sram ih bilo na što su spali. Ovakva krađa nije viđena ni u Zimbabveu ni u Ugandi”, rekao je Kerum, pa se potom ispričao gledateljima, ali ne i Opari.

Još je jednom ponovio da je neviđeno da na izborima bude deset posto nevažećih listića. “Ovdje je jasno da je njihova mašinerija prekrižila moje listiće. 4000 mojih listića su prekrižili”, poručio je.

“Najbitnije je da ima 10 posto nevažećih listića, to je klasična krađa. To je sramotno za HDZ, za grad Split. Što se Opare tiče, za njega to nije sramotno jer je on sam po sebi sramotan. Izašli su s kandidatom koji je nikakav. Ni na kakav način on ne može biti gradonačelnik Splita. Stvarni pobjednik izbora sam ja. To što je on pokrao sa svojom ekipom, to je druga stvar. I mi ćemo to dokazati”, kazao je, dodajući da će prisustvovati sutrašnjem ponovnom prebrojavanju listića, a najavio je i da će podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja koji su počištili listiće.

Još je jdnom ‘počastio’ Krstulovića Oparu – “On ne može voditi Split jer je on loš čovjek. Nekvalitetan, nepouzdan, spletkaroš, kokošar, sve najgore o njemu. On nije HDZ. On je zapravo nula. Pokušali su pljačkati na jeftin način i sad moraju sebe oprati. HDZ može vladati Splitom, ali Opara ne može. On je nebitan lik, jedna obična nula, dno dna. Ne postoji tako loša osoba u hrvatskoj politici kao što je on”, rekao je Kerum.

Komentiraj