Novi Renault Megane će se predstaviti na sajmu u Frankfurtu

Renault će imati dvije značajne premijere na predstojećem frankfurtskom auto-salonu. Pored limuzine Talisman, posjetioci štanda francuskog proizvođača po prvi put će moći vidjeti i novu, četvrtu generaciju kompaktnog modela Megane.

Novi Megane bit će predstavljen 15. rujna, na konferenciji za medije koju će održati prvi čovjek kompanije Renault Nissan, Carlos Ghosn.

Druga zvijezda francuskog proizvođača na salonu bit će Talisman, koji će se proizvoditi u sedan i karavan verziji.

“Megane 4 imat će veoma atraktivan, sportski izgled. S brojnim novim tehnologijama, lijepo će se uklopiti u aktualnu gamu naših vozila”, izjavio je u svibnju prvi čovjek dizajna francuskog proizvođača, Laurens Van Den Acker .

Hatchback biti će zasnovan na CMF mehaničkoj platformi koju koristi i Nissan Pulsar. Na taj način dodatno će se smanjiti troškovi proizvodnje, ali će i Megane biti lakši od prethodnika.

Unutrašnjost automobila bit će unaprijeđenja korištenjem kvalitetnijih materijala, a broj dugmića i komandi značajno smanjen, s obzirom da će se funkcijama i sadržajima u vozilu upravljati preko velikog 9″ ekran multimedijalnog sustava.

Komentiraj