Novi rekord Harry Stylesa, 15 koncerata zaredom u Madison Square Gardenu

Harry Styles tek je treći glazbenik kojem je uspjelo rasprodati Madison Square Garden 15 dana zaredom, zbog čega je dobio počasni transparent u samoj dvorani na zadnji dan nastupa u New Yorku. Svojevrsno iznenađenje mu je predstavila američka TV voditeljica Gayle King.

Prema Rolling Stoneu, Styles je otvoreno plakao, govoreći publici: “Svaki put kada dođete u Madison Square Garden i vidite to, sjetite se da je to zbog vas. To je za sve nas. Vratit ću se kad svi odu i samo ću sjediti i gledati taj transparent neko vrijeme.”

Styles je sada treći glazbeni umjetnik koji ima transparent koji visi na gredama Madison Sqaure Gardena. Billy Joel ih ima dva, jedan za svojih 129 nastupa tamo i drugi za 83 nastupa tijekom dugotrajne mjesečne rezidencije. Phish je, u međuvremenu, dobio svoju zastavu 2017. nakon svog rekordnog boravka na Baker’s Dozen gdje nisu ponovili nijednu pjesmu 13 rasprodanih večeri zaredom.

Na sinoćnjem, posljednjem koncertu, Styles je izveo pjesmu ‘Matilda’ uz podršku Deva Hynesa iz grupe Blood Orange koji je svirao violončelo, što je Stylesa nagnalo da tijekom koncerta izjavi: “Po mom mišljenju, on je jedan od najvažnijih glazbenika i umjetnika, naše generacije”. Inače, Styles je iznenadio publiku pjesmom “Ever Since New York”, koju nije izveo uživo četiri godine.

Bivši član benda One Direction – Harry Styles nastavio je s obaranjem rekorda na Billboardovoj ljestvici ovog mjeseca, s pjesmom ‘As It Was’ koja je na prvom mjestu već 14. tjedan zaredom. Glavni singl ‘Harry’s House’, koji je objavljen u travnju, trenutno je na prvom mjestu Billboardove ljestvice Hot 100 pjesama u SAD-u.

 

 

Komentiraj