Tvrtka Lemax potpisala ugovor s putničkom agencijom Atlas

Atlas

Tvrtka Lemax potpisala je ugovor s najvećom putničkom agencijom Atlas za implementaciju softverskog rješenja koje će pokriti sve segmente poslovanja rada putničke djelatnosti.

Program, u cijelosti kreiran hrvatskim znanjem, investicijama i radom stručnjaka uspješno će krenuti u implementaciju, dok se cjelokupna integracija očekuje do travnja 2019. godine. Rješenje Lemax je trenutno među najboljim softverima za turističke agencije i turoperatore na svijetu i postaje prepoznatljivi brend koji ispunjava potrebe današnjih modernih putnika.

Prenosimo dio objave za medije: 

“Implementacijom rješenja Atlasu će se osigurati pokrivenost svih segmenata turističkog poslovanja, omogućiti ubrzanje poslovnih procesa, dugoročne uštede, lakše praćenje krajnjih kupaca i korisnika usluga, te cjeloviti obuhvat aktivnosti putničke agencije.

Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa i adriatica.net grupe, izjavio je: „Integracija Lemaxa u Atlasu samo je prvi korak, a krajnji cilj nam je integrirati rješenje u poslovanje cijele grupacije. Ne smijemo zaboraviti kako je čovjek bio i ostao ključ uspjeha u turizmu, te će najbolje tehnološko rješenje otvoriti novi prostor za razvoj svih segmenata poslovanja.“ Dodavši: „Iznimno nas veseli odabir domaćeg rješenja koje pokriva sve naše potrebe.“

Direktor Lemaxa, Mate Kostovski istaknuo je: „Ponosni smo što nas je Atlas odabrao kao partnera za implementaciju softverskog rješenja. Činjenica da prihodi naših korisnika diljem svijeta rastu iz godine u godinu pokazatelj je da pružamo vrhunski proizvod. Naši stručnjaci imaju prvoklasna znanja u razvoju i implementaciji, i uvjereni smo kako će poslovanje agencije Atlas s novim softverom doseći višu razinu.“

Tijekom i nakon implementacijskog procesa osigurani su redoviti i kontinuirani treninzi koji će korisnicima rješenja osigurati punu prilagodbu i samostalnost u radu“, piše u priopćenju. 

Mate Kostovski i Tomislav Varga

Komentiraj

nacional banner
nacional banner