NOVI PORAZ KYRGIOSA “Iz svega sam naučio povremeno držati jezik za zubima”

EPA/ANDREW GOMBERT

Nakon nedavnih kritika oko ponašanja na terenu australski tenisač Nick Kyrgios rekao je kako se naučio šutjeti. 20-godišnji Australac dobio je od ATP-a novčanu kaznu i uvjetnu suspenziju zbog izjava o Stanislasu Wawrinki i Donni Vekić prošlog mjeseca.

Kyrgios je u prvom kolu US Opena ispao od Andyja Murraya (7-5 6-3 4-6 6-1), a to mu je već treći poraz od spomenutog meča s Wawrinkom. “Volio bih misliti da ću iz toga nešto naučiti. Mislim da jesam i da sam na pravom putu”, rekao je Kyrgios.

“Ne mislim da je itko od nas bio savršen s 20 godina. Iz svega sam naučio povremeno držati jezik za zubima”, dodao je.

 

  • 37. igrač svijeta dobro je primljen na Flushing Meadowsu, ali kaže da potpuno shvaća zašto su ga navijači ‘pljuvali’ na prethodnim mečevima. “Ima još ljudi koji su nezadovoljni s onim što se dogodilo. I to je potpuno normalno”, dodaje.

 

Murray je bio među rijetkima koji su branili mušičavog Australca, i pozivali na razumijevanje. “Već dugo imam odličan odnos s Murrayjem. Puno smo puta igrali, a ja ga nikada nisam pobijedio. Danas sam izvukao set, pa je to napredak. Uvijek je imao lijepe riječi za mene. Kada bih nešto trebao uvijek bih došao njemu. Mislim da je on odličan uzor”, dodao je Kyrgios.

Stanislas Wawrinka pobijedio je u prvom kolu Alberta Ramosa (7-5 6-4 7-6 (8-6)), a upitan što misli o kazni koju je dobio Kyrgios, Švicarac je odgovorio: “Oni su donijeli odluku i to je to. Znate, više me i nije toliko briga zbog toga”.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner