Novi Mitsubishi Outlander PHEV polako stiže na tržišta

Screenshot YouTube

Mitsubishi Outlander PHEV se pokazao kao odličan izbor između benzinskog i hibridnog pogona, koji nudi mnoštvo opcija za vožnju i načina rada motora, što je posebno interesantno za ljubitelje terenske vožnje. Novi veliki crossover SUV model polako dolazi na tržišta s nadograđenim patentiranim sustavima i vrlo lijepo dizajniranim unutarnjim prostorom, prenose autos.yahoo.com.

Odmah se ističe da novi model za područje Sjedinjenih Američkih Država ima bateriju većeg kapaciteta (20 kWh) i opciju još bržeg punjenja pa Outlander PHEV može prijeći 60 kilometara vozeći samo na elektropogon.

Elektromotor uparen s ekološkim 2.4-litrenim četverocilindričnim motorom proizvodi snagu od 248 KS što je dovoljno za potrebe prijevoza više putnika, tereta i dulja putovanja, a Super-All Wheel Control (S-AWC) i ostali sustavi jamče sigurnost i još bolji odaziv tijekom terenske vožnje.

Veliki interes za hibridna i plug-in hibridna vozila je potvrdio da kretnja u automobilskoj industriji prate trendove, a neprestano usavršavanja ovakvih načina pogona je u današnje vrijeme zadovoljilo potrebe mnogih generacija vozača.

Komentiraj