Novi dokumentarac ‘The Beatles: Get Back’ Petera Jacksona spreman je za premijeru

Novi dokumentarni film o grupi The Beatles, napravljen u tri nastavka ‘The Beatles: Get Back’ u potpunosti se sastoji od nikad viđenih i obnovljenih snimaka, a obožavateljima će prikazati ključne snimke benda iz siječnja 1969. godine. Film je dokument njihovog kreativnog procesa koji pokazuje odnos između članova Beatlesa u vrijeme dok su pokušavali snimiti 14 novih pjesama tijekom priprema za njihov prvi koncert uživo u više od dvije godine.

Trodijelna serija sastoji se od preko 60 originalnih snimaka i više od 150 sati zvuka koji je do sada bio nepoznat jer je većina bila zaključana u trezoru više od pola stoljeća.

Dokumentarac prikazuje posljednji nastup grupe The Beatles prvi put u cijelosti. Krovni koncert održan je u londonskom Savile Rowu. Također uključuje pjesme i klasične skladbe koje se nalaze na posljednja dva albuma benda, ‘Abbey Road’ i ‘Let It Be’.

Premijera ove dugoočekivane trodijelne dokumentarne serije ‘The Beatles: Get Back’ očekuje se krajem mjeseca studenog. U nastavku pogledajte službeni foršpan filma koji od 13. listopada službeno najavljuje film.

Komentiraj