Jedan je muškarac ubijen, a jedna osoba ozlijeđena jučer navečer u 20:15 sati u svojoj kući u Kupinečkom Kraljevcu kod Zagreba. Osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom pronađena je kasnije mrtva u šumi.

Policija je danas objavila nove detalje o ubojstvu kao i što je prethodilo zločinu. Motiv ubojstva je, kako kažu, obiteljska svađa.

“Jučer, 21. listopada oko 20.20 sati u Kupinečkom Kraljevcu, Lukšići, u obiteljskoj kući, nakon verbalnog sukoba između 40-godišnjaka i 64-godišnjaka, 40-godišnjak je vatrenim oružjem ozlijedio  30-godišnjakinju, nakon čega je istim oružjem usmrtio 64-godišnjaka.

Nakon toga se osobnim automobilom marke Passat zagrebačkih registarskih oznaka s mjesta događaja udaljio na područje Kupinca u šumski predio Mikuševići, gdje je u automobilu počinio samoubojstvo. Tridesetogodišnjakinja je kolima Hitne pomoći prevezena u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena”, priopćili su iz policije.

Od stanovnika Kupinečkog Kraljevca doznaje se da se radi o teškoj obiteljskoj tragediji u kojoj je sin iz vatrenog oružja ubio oca u kući te ranio šogoricu, pri čemu je ona dobila više prostrjelnih rana, ali da se nalazi izvan životne opasnosti.

Komentiraj