Novi detalji premlaćivanja: “Još jedan udarac ne bi preživjela”

Dino Stanin/PIXSELL

Darko Kovačević Daruvarac u petak izlazi iz zatvora. Istječe rok pritvora od šest mjeseci, a suđenje nije završeno. Na jutrošnjem ročištu nije se pojavio njegov odvjetnik, a rasprava je odgođena za 9. siječnja sljedeće godine.

U sinoćnoj emisiji ‘Provjereno‘ svoju je priču ispričala konobarica u kafiću u kojem je premlaćena 18-godišnja djevojka. “Nisam ništa mogla napraviti. Onda sam vidjela da je vuče za kosu iz WC-a, u krvi. Doslovno joj je otpadalo s lica. Sve joj se raširilo, to je virilo. Vrištala sam, molila sam Krešu, vlasnika, on je ušao hodao uokolo”, ispričala je konobarica.

Vlasnik ju je tada upozorio da se ne miješa. Kada je iživljavanje završilo, djevojku su odveli. Konobarici Dragani su dali njezine stvari da joj odnese. “Našla sam je preko puta ceste u drugom kafiću gdje sjedi doslovno polumrtva. Nije mogla disati, sva je bila u krvi. Ja sam mislila – da je bio još jedan udarac, ne bi preživjela. Osjećam se krivom što nisam mogla nešto napraviti. A mogla sam…”, dodaje.

”Znam da kad sam se digla, da mi je jedna ženska osoba rekla da zna da mi je teško, ali da je to ona zaslužila”, rekla je Dragana.

Konobarica je ispričala i kako su vlasnici pokušali pomoći Daruvarcu. “Krenuo je do auta i onda su mu rekli da bježi preko granice”, kaže.

Komentiraj