NOVI DETALJI Oglasila se policija nakon trostrukog ubojstva i samoubojstva u Tuzli

Autor:

Klix.ba/A.K.(ilustracija)

Policija i Županijsko tužiteljstvo u Tuzli potvrdili su trostruko ubojstvo i samoubojstvo u jednoj obitelji kao i to da je vjerojatni počinitelj muškarac koji je usmrtio svoju suprugu i dvoje djece.

Glasnogovornik tuzlanskog tužiteljstva Admir Arnautović izjavio je kako je potvrđena veza između samoubojstva muškarca koji je u nedjelju navečer skočio s balkona jedne stambene zgrade u naselju Stupine i žene i dvoje djece čija su beživotna tijela otkrivena tek u ponedjeljak u stanu koji je koristila ista obitelj.

“Suprug i otac djece je počinio samoubojstvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje”, izjavio je Arnautović.

Tužiteljstvo nije objavilo identitet osoba koje su ubijene ni muškarca koji je počinio samoubojstvo no lokalni su mediji prenijeli kako je riječ o Mujagi Čikušiću. On je navodno po struci medicinski tehničar. U trenutku smrti bio je zaposlenik Kliničkog centra u Tuzli, a nedavno se vratio u BiH s privremenog rada u Njemačkoj.

U nedjelju navečer ubio se skočivši s 14. kata nebodera nakon što je, kako se pretpostavlja, usmrtio suprugu i djecu. Djeca koju je prije toga ubio bila su malodobna. Nema potvrde da su do ove tragedije u toj obitelji zabilježeni slučajevi nasilja, a stanari u zgradi nisu ništa čuli niti vidjeli sve dok muškarac nije skočio s balkona.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.