STRAŠNA NESREĆA U SAMOBORU 86-godišnjak se frontalno zabio u kamion

Tomislav Miletic/PIXSELL

Zagrebačka policija u utorak je objavila detalje jučerašnje stravične prometne nesreće u Samoboru, u kojoj su poginule tri osobe.

Nesreća se dogodila desetak minuta iza podneva, kada se 86-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Alfa Romeo, frontalno sudario s teretnjakom kojim je upravljao 46-godišnjak.

“86-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Alfa Romeo, zagrebačkih registarskih oznaka, južnom kolničkom trakom spojnog kolnika autoceste A3 i Ulice Bobovica u smjeru istoka. Dolaskom do stupa javne rasvjete broj 19 prešao je na traku namijenjenu za promet vozilima iz suprotnog smjera te se frontalno sudario s teretnim vozilom marke Scania, kutinskih registarskih oznaka (koji je vukao priključno vozilo marke Schwarzmuller, kutinskih registarskih oznaka) kojim je upravljao 46-godišnji vozač, a kretao se u smjeru zapada”, navodi se u policijskom priopćenju.

Na mjestu nesreće poginula je 26-godišnja putnica iz osobnog automobila. Vozaču je liječnička pomoć pružena u KB Zagreb, a putnici iz osobnog automobila 68-godišnjoj slovenskoj državljanki u KB Sveti Duh, gdje su od ozljeda preminuli.

Komentiraj