Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

NOVI DETALJI Jasmina je ubijena u šupi, pa je u škrinji prenijeli u kuću?

Važan trag istrage u slučaju Jasmine Dominić koja je, skoro dvadeset godina od nestanka prije nekoliko dana pronađena u zamrzivaču, postala je ispovijest vatrogasaca iz lokalnog DVD-a Palovec, piše RTL.

Vatrogasac je, naime, izjavio kako su tijekom elikih poplava 2001. godine, kad je Trnava poplavila okolne Mlinsku i Sportsku te Novu ulicu, u kojoj živi obitelj Dominić/Srnec, iznosili ledenu škrinju iz šupe sa stražnje strane kuće i podigli je na betonske cigle, da voda ne bi uništila električni uređaj.

Nakon što se voda povukla, škrinju su vratili u šupu, a za vrijeme poplava 2015. godine vatrogasci su škrinju premjestili u kuću obitelji Dominić/Srnec. I stavili je ispod stepenica, gdje je ostala do pronalaska zaleđenog trupla.

22.02.2019., Palovec – Policija je pocela pretres kuce i okruzenja kuce obitelji Dominic gdje je u subotu u zamrzivacu pronadjeno tijelo Jasmine Dominic, nestale prije 19 godina. Sestra Smiljana Srnec vise nije osumnjicena vec se vodi kao okrivljenica. Kresimir Golubic, odvjetnik. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Policija je prošlog tjedna uapečatila malu šupu sa stražnje strane kuće i u petak izuzimala dokaze iz tog prostora u potrazi za biološkim tragovima kojima bi riješili ubojstvo iz 2000. godine. Šupa je jedini dio kuće koji u posljednjih dvadeset godina nije renoviran.

Istražitelji sada moraju otkriti gdje je Jasmina ubijena – u šupi, pa je njeno tijelo odmah spremljeno u škrinju, a kasnije je, skupa sa škrinjom, završilo u kući; ili u kući.

Komentiraj