Marko Lukunic/PIXSELL

NOVI ČLAN TIMA VLAHE OREPIĆA: Bivši tjelohranitelj Ive Sanadera je novi zamjenik ministra unutarnjih poslova

Davor Blažević Tigar novi je zamjenik ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića. Blažević je poznat kao bivši tjelohranitelj Ive Sanadera i bivši prvi čovjek Uprave za posebne poslove sigurnosti za vrijeme Ranka Ostojića, piše Jutarnji. Bivši ministar ga je udaljio sa te dužnosti nakon što je otkriveno kako je Blažević na Badnjak 2011. godine u kutijama nosio bakalar Goranu Suiću, odvjetniku Ive Sanadera .

U to vrijeme je Sanader bio pušten iz pritvora uz posebne mjere opreza i nalazio se u istoj zgradi kao i odvjetnik Suić, prenosi Jutarnji. Davor Blažević je iz prtljažnika izvadio dva paketa i prebacio ih u odvjetnikov mercedes ML. Tada nije bilo poznato što se nalazilo u paketima, ali poslije se ispostavilo da je to bio bakalar. Nakon što je ta priča izašla na vidjelo, Ranko Ostojić ga je momentalno suspendirao.

Blažević je također svjedočio u slučaju Fimi media jer su istražitelji provjeravali navode Mladena Barišića o tome kako je u kuću Ive Sanadera u Kozarčevoj ulici odnio milijune kuna.

Komentiraj