Novi broj Zg Newsa na web adresi: zagrebnews.hr

Šesnaesti broj Zg Newsa, najtiražnije novine u Hrvatskoj možete besplatno pročitati na web adresi: zagrebnews.hr.

U novom broju pročitajte kako je veliki potres u Zagrebu ukazao na činjenicu da će mnogi građani čiji su domovi oštećeni ili razrušeni morati ugraditi skupe, ali sigurne kondenzacijske bojlere te prilagoditi dimnjake.

Samohrana majka Nadica Sosić sa svoja je dva sina privremeno smještena u Studentskom domu Cvjetno te čeka na pomoć države ili Grada jer sama nema novaca za obnovu oštećenog stana.

Darko Klasić, zastupnik HSLS-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini govori da je jedna od posljedica odugovlačenja donošenja zakona o obnovi Zagreba činjenica da razni ljudi jeftino žele pokupovati oštećene stanove u centru Zagreba.

U novom ZG Newsu pročitajte kako je vrt Martine Živković u Preradovićevoj ulici nakon reakcije komunalnih redara pokrenuo pravu cvjetnu revoluciju u metropoli. Romana Matanovac Vučković, ravnateljica Hrvatskog glazbenog zavoda govori o planovima sanacija štete na toj kulturnoj ustanovi nakon potresa.

Meteorologinje Državnog hidrometeorološkog zavoda potvrđuju procjenu Ureda za upravljanje hitnim situacijama kako Zagrebu već ovoga ljeta prijeti opasan toplinski val.

Besplatno pročitajte novi Zg News na web adresi: zagrebnews.hr

Komentiraj