Novi broj Zg Newsa na web adresi: zagrebnews.hr

Zbog pandemije koronavirusa i popratnih mjera i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, četrnaesti broj Zg Newsa, najtiražnije novine u Hrvatskoj neće biti distribuiran u tiskanom izdanju već ga možete besplatno pročitati na web adresi: zagrebnews.hr.

U novom broju pročitajte intervju s Markom Rašićem, načelnikom Policijske uprave zagrebačke koji naglašava kako je u Zagrebu tijekom epidemije koronavirusa i nakon jakog potresa zabilježen rekordno mali broj kriminala, krađa, provala i ostalih kaznenih djela.

Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu govori koje su mjere poduzete kako bi se spriječio novi proboj koronavirusa u zagrebačke domove za starije osobe. Psihijatar Oliver Ojdanić upozorava na povećanje broja novooboljelih od posttraumatskog poremećaja (PTSP-a) u Zagrebu nakon normalizacije života u hrvatskoj metropoli. O spuštanju sjevernog tornja stradalog u potresu govori Damir Foretić, voditelj projekta obnove zagrebačke katedrale.

U novom ZG Newsu pročitajte sve o uspostavi javnog prijevoza u Zagrebu te pravilima ponašanja putnika, kako pjevačica Zdenka Kovačiček provodi dane u izolaciji te zašto hrvatska vlada ne odgovara na apele Studentskog zbora koji upozorava da su i studenti ranjiva skupina u doba pandemije.  

Besplatno pročitajte novi Zg News na web adresi: zagrebnews.hr

Komentiraj