Novi bazeni i spa zona privlačit će goste i zimi

U istarskom Mon Perinu u listopadu započinje drugi krug investicija te će se postojeći Paleo vodeni park proširiti izgradnjom novih bazena i wellness centra s dvoranom za razne evente, što će stvoriti uvjete za cjelogodišnje poslovanje kompleksa

Mon Perin, raskošni kamp u Balama s glamping beach vilama i luksuznim mobilnim kućicama smješten na idealnoj lokaciji u uvali nadomak Nacionalnog parka Brijuni i čarobnog Rovinja, uskoro će postati destinacija koja će privlačiti turiste i izvan ljetne sezone. Kamp je već postao popularan zbog svog Paleo vodenog parka s realističnim replikama dinosaura, a sada se planira i izgradnja novih vodenih i relax sadržaja.

Naime, ove jeseni u nastavku Paleo vodenog parka započet će izgradnja novog wellness centra s unutrašnjim i vanjskim bazenom jedinstvenog, atraktivnog dizajna koji će uključivati i saune i prostorije za masaže i opuštanje. Novi kompleks uključivat će i višenamjensku dvoranu u kojoj se mogu organizirati konferencije, eventi, predavanja, sastanci ili privatne i poslovne zabave te vjenčanja.

Kupola iznad bazena stvara nevidljivu barijeru između čovjeka i prirode, a na prvoj etaži su prostorije za masažu, saune, slana soba i relax zona. FOTO: Mon Perin PROMO

Direktor investicija i održavanja u Mon Perinu Loris Moscarda ističe da gradnja kompleksa počinje već u listopadu ove godine, a završetak i otvaranje planirani su u drugoj polovici 2023 godine.

“Novoj investiciji je cilj da se u Mon Perinu dodatno obogati ponuda novim sadržajima jedistvenog dizajna, a ti će sadržaji stvoriti uvjete za cjelogodišnje poslovanje”, rekao je Loris Moscarda.

Investicija uključuje gradnju kombiniranog, otvoreno-zatvorenog bazenskog kompleksa s morskom vodom. Na ukupno planiranih 1800 četvornih metara, u prizemlju će bti smješteni bazeni vodene površine od 300 m2 s morskom vodom, ali projektirani tako da imaju mogućnost dogrijavanja u zimskim mjesecima kako bi se centar koristio cijele godine.

Direktor investicija i održavanja u Mon Perinu Loris Moscarda kaže da će nova investicija dodatno obogatiti njihovu ponudu. FOTO: Mon Perin PROMO

Vanjski bazen je dizajniran kao umjetno jezerce okruženo sunčalištem iz kojeg se uzdiže prozračna rešetkasta čelična konstrukcija u obliku listova na koju je ovješena kupola sa staklenim i aluminijskim pokrovom. Moscarda objašnjava:

“Vodili smo računa da se iz svih prostorija wellness i spa centra može uživati u svim ljepotama prirode, bojama, oblicima oblaka, zvukova ptica i trepetajima zvijezda. Kupola iznad bazena stvara nevidljivu barijeru između čovjeka i prirode. Na prvoj etaži smjestili smo wellness centar, odnosno prostorije za masažu, saune, slanu sobu i relax zonu koje doprinose i unaprijeđuju psihofizičko, duhovno i emocionalno zdravlje.”

Komentiraj