Novak Đoković: Nisam bio nervozan, čak mi se svidjelo što sam gubio 2-0 u setovima

Nakon što se Novak Đoković propisno namučio protiv 19-godišnjeg Talijana Lorenza Musettija i okrenuo 0-2 u setovima, Rafael Nadal je bez puno muke prošao protiv drugog 19-godišnjeg Talijana u osmini finala French Opena Jannika Sinnera. Nadal je pobijedio s 3-0.

„Bio sam nervozniji prije samog početka meča nego u momentima kad sam gubio 2-0. Iskreno, čak mi se i svidjelo to što sam izgubio prva dva seta. Bio sam pod nekom vrstom pritiska, previše neforsiranih grešaka sam radio i nisam mogao pronaći neke svoje udarce, nisam se osjećao baš dobro u prva dva seta“, rekao je Đoković nakon meča i izjavom sigurno barem pomalo začudio sve koji su ga slušali.

„Nakon drugog seta sam se odjednom osjećao kao drugi igrač, imao sam bolji osjećaj u igri“, rekao je Đoković te nahvalio Musettija:

„Iskustvo je najbolji učitelj. Musetti ima sve kvalitete, posebno na zemljanim terenima, i ako nastavi ovako raditi može postati top igrač jednog dana“.

U četvrtini finala Đoković ide na još jednog Talijana, Mattea Berrettinija, 9. nositelja koji je prošao bez borbe jer je trebao igrati protiv Federera. Nadal ide na desetog nositelja Argentinca Diega Schwartzmana

Komentiraj