Novak Đoković pozitivan na koronavirus, zaražena i njegova supruga

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, objavio je portal Nova.rs.

Đoković je, nakon što je otkazano finale teniskog turnira Adria tour u Zadru, otputovao u Beograd, gdje se javio svom liječniku te se podvrgnuo testu za koronavirus. Danas su stigli nalazi, a kako navodi srpski portal pozitivni su.

Kako piše Blic, na koronavirus je pozitivna i njegova supruga Jelena, dok su rezultati testova njihove djece negativni. Negativne nalaze su dobili Novakovi roditelji Srđan i Dijana, kao i stric Srđan. Njegov brat Đorđe, koji je bio direktor Adria Toura u Zadru, testirao se u Hrvatskoj i također dobio negativan rezultat.

Iako Đoković nije imao nikakve simptome koji bi ukazivali na prisustvo virusa u njegovom organizmu, inzistirao je da testove napravi po povratku u Bograd, a ne u Zadru, gdje su se testirali drugi sudionici turnira.

Među jučer potvrđenim zaraženima na koronavirus je i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.

Đokovićev trener Goran Ivanišević testiran je prvi put prije pet dana, a nalazi su bili negativni, Test je ponoovio prije dva dana, kada su također bili negativni.

Cijela ova drama započela je samo nekoliko minuta prije nego što se u nedjelju trebalo odigrati finale Adria Toura u Zadru, između Đokovića i Rubljejeva. Ali, tada je na društvenoj mreži Instagram bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji je također nastupao u Zadru, objavio da je pozitivan na koronavirus. Finale je otkazano, a sudionici su testirani.

Među pozitivnima je i trener Dimitrova, kao i hrvatski tenisač Borna Ćorić.

Đoković nakon što je saznao da ima koronavirus: “Izuzetno mi je žao zbog svakog slučaja zaraze”

Komentiraj