Novak Đoković citirao Kobe Bryanta: ‘Nitko ne mrzi dobre, mrze velike’

Srbijanski tenisač Novak Đoković, uoči susreta drugog kola Roland Garrosa, za domaće je medije citirao košarkašku ikonu Kobea Bryanta u vezi s negativnim komentarima na društvenim mrežama.

Treći nositelj na Roland Garrosu, koji se u srijedu navečer bori protiv Martona Fucsovicsa na terenu Philippe-Chatrier, navodno je upitan o istraživanju koje je provela World Sports Network na muškom dijelu natjecanja koje je pokazalo da je on dobio najviše negativnih tweetova.

Osvajač 22 Grand Slama u pojedinačnoj konkurenciji, koji cilja na hat-trick krune French Opena u Parizu, dok želi prestići rivala Rafaela Nadala s rekordnim 23. velikim naslovom, odgovorio je citirajući velikog Bryanta.

“Čudi li vas to?. Osobno bih se iznenadio da je drugačije. Kao što je Kobe govorio, to je sjajan citat: ‘Mrzitelji su dobar problem. Nitko ne mrzi one dobre. Oni mrze one velike.’ Ne mrzim nikoga; ne njegujem takvu vrstu emocija i ne odgajam svoju djecu na taj način. Mržnja je užasna emocija. Ako me netko mrzi, mislim da to više govori o toj osobi nego o meni. Ne bih ništa mijenjao u svom životu jer sam sve napravio najbolje što sam znao i mogao u određenom trenutku. Da, napravio sam puno grešaka, ali barem sam bio autentičan, bio sam svoj – to bih izabrao svaki put u usporedbi s izgovaranjem svega što se sviđa onima koji se pridržavaju standarda establišmenta”, rekao je Đoković, prenosi Eurosport.

Đoković se natječe na Roland Garrosu nakon dosadašnje sezone poremećene ozljedama u kojoj je propustio ključne pripremne turnire za Roland Garros u Madridu i Barceloni.

Srbijanski tenisač podigao je dosta prašine posljednjih dana, nakon što je poslije pobjede u prvom kolu na službenoj kameri napisao ‘Kosovo je srce Srbije‘.

Nižu se reakcije na Đokovićev ispad u Parizu. Jedni ga veličaju, drugi mu išarali mural: “E, pa Nole…”

Komentiraj

nacional banner
nacional banner