Nova zvučna imena dolaze na festival ULTRA Europe

Julien Duval

Festival ULTRA Europe, koji će se održati od 12. do 14. srpnja u Splitu, najavljuje dolazak petnaest novih izvođača. Listu najnovijih imena predvode Cheat Codes, Steve Aoki, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Gud Vibrations, Tchami X Malaa, Rezz, Lost Kings i Jeffrey Sutorious.

Cheat Codes dolazi iz Los Angelesa, a predstavljaju ga Trevor Dahl, Matthew Russell i Kevi Ford. Grupa se istaknula pjesmom “Sex” iz 2016., a singlom “No Promises” iz 2017., u kojem surađuju s američkom pop zvijezdom Demi Lovato, dosegli su vrhunac na top listama u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji. Dečki će zasvirati svoje brojne hitove, a na velikoj poljudskoj pozornici čut će se i aktualni singl “Who’s Got Your Love”

Prva dama koja će nastupiti na velikoj poljudskoj pozornici je Rezz, kanadska DJ-ane pravog imena Isabelle Rezazadeh. Debitirani album ‘Insurrection’ objavila je 2015. godine, već sljedeće potpisuje ugovor s izdavačkom kućom Deadmau5 Mau5trap. Njezin drugi album ‘Mass Manipulation’ osvojio je Juno nagradu za najbolji elektronički album 2018. godine. Atraktivna Razz headliner je na svim većim svjetskim festivalima, a ovog će se ljeta premijerno predstaviti i domaćim fanovima vrhunske plesne glazbe.

Jeffrey Sotorious već je dobro poznato ime na svjetskoj EDM sceni. Riječ je izvođaču koji je godinama djelovao pod imenom Dash Berlin, a na sedmom izdanju festivala ovaj će talentirani Nizozemac prvi put nastupiti samostalno.

Poznati su i izvođači ekskluzivnog dnevnog “pool partyja“ ULTRA Beach u Amfora Hvar Grand Beach Resortu. Ove će se godine na Hvaru za zabavu pobrinuti trenutno najvrući i tek svijetu obznanjeni dvojac Europa – projekt iza kojeg stoje velikani Martin Solveig i Jax Jones. Drugo ime na popisu je britanski duo Sigma, a imena ostalih izvođača bit će poznata krajem svibnja.

Prije samo dva dana objavljena su i imena partyja Brač Regatta. Tamo nas također očekuje popularni trojac Cheat Codes,  ali i najveće domaće DJ zvijezde, hrvatsko-slovenski duo Vanillaz koji će uskoro nastupiti na glavnoj pozornici festivala ULTRA Singapur i ULTRA Korea.

Festival ULTRA Europe ljubiteljima elektroničke glazbe nudi sveobuhvatno iskustvo destinacije, mnogi posjetitelji planiraju svoje godišnje odmore i ljetnu sezonu 2019. prema ovom događanju u samom vrhu europskih festivalskih odredišta. Istaknimo kako je ovogodišnji partner festivala i Hrvatska turistička zajednica.

Komentiraj