NOVA ZVIJEZDA: GAUFF: “Nadam se da me Beyonce gledala”

Coco Gauff, 15-godišnja senzacija ovogodišnjeg Wimbledona, u petak se plasirala u četvrto kolo ovog Grand Slama. Amerikanka je dobila wild-card za kvalifikacije, koje je uspješno prošla, a u prvom kolu slavila je protiv peterostruke pobjednice Wimbledona Venus Williams.

Zaredala je pobjede protiv Magdalene Rybarikove i Slovenke Hercog, a u četvrtom je kolu čeka nekadašnja prva tenisačica svijeta Simona Halep.

Gauff je nakon meča protiv Slovebke rekla kako je majka slavne pjevačice Beyonce na društvenim mrežama podijelila njezin video. “Nadam se da je Beyonce to vidjela. Voljela bih otići na njezin koncert”, kazala je. Zasada je zaradila 176 tisuća funti, a na novinarsko pitanje što će učiniti s novcem rekla je: “Ne mogu kupiti auto jer ne znam voziti. Mrzim trošiti novac”, rekla je mlada Amerikanka.

Legenda svjetskog tenisa Martina Navratilova za Gauff je rekla da je ‘zvijezda rođena’. “Imam osjećaj da će Coco Gauff preporoditi ovaj sport. Ona to želi, već o živi. Rođena je za velike stvari”, rekla je Navratilova.

Što se tiče meča protiv Halep, Navratilova kaže da je iskustvo na strani Rumunjke, ali Gauff će iza sebe imati ogromnu podršku publike, koja ju obožava.

Komentiraj